bloeien

Harma

Bij Rianne voel ik me veilig om samen diepere lagen in mijzelf te onderzoeken.

Waar ik voorheen vooral vast zat in mijn hoofd, helpt zij mij met warme professionaliteit om wat bevroren was, weer te laten stromen. Ik voel me weer aanwezig. Mijn leven is van mij.

"We zijn bestemd om te stralen,
zoals kinderen dat doen.
We zijn geboren om de Goddelijke glorie die in ons is, te openbaren.
Die glorie is niet slechts in enkelen,
maar in ieder mens aanwezig.
En als we ons licht laten schijnen,
schept dat voor de ander de mogelijkheid hetzelfde te doen. Als we van onze diepste angst bevrijd zijn, zal alleen al onze nabijheid anderen
bevrijden."
(Marianne Williamson)

Dorien

Kijkend naar en het tempo volgend van mij, stem je steeds weer opnieuw af op wat nodig is. Stap voor stap neem je mij mee in mijn proces. En geef je ruimte en helderheid door te spiegelen en terug te geven wat jij ziet wat er gebeurt, ook als ik dat zelf even kwijt ben.

Je geeft licht, lucht en ik voel me op mijn gemak bij jou. Dit heeft vast en zeker te maken met dat je zorgvuldig en oordeel loos meekijkt en -denkt en je verplaatst in mijn belevingswereld. Zo biedt je mij de mogelijkheid om keer op keer de regie weer terug te pakken over mezelf en mijn leven. Dit alles doe je met mildheid, een zachte hand en een vleugje humor.

zelfvertrouwen
stilstaan

Carolien

Ik ervaar Rianne als een liefdevolle vrouw die me met zachtheid benadert. Ze is empathisch, prikkelt me om contact te maken met mijn diepere gevoelsleven en vangt me daar ook bij op. Ik heb van haar geleerd om te kijken naar het kind in me vanuit de volwassene die ik nu ben. Dit is voor mij een lange weg. Ik word me er steeds meer van bewust dat er veel banden met het verleden zijn. Ik leer deze meer te herkennen en erkennen waardoor mijn emoties meer de ruimte krijgen en ik milder naar mezelf kan kijken. Ik beveel Rianne van harte aan als je merkt dat je vastloopt in je hoofd en je gevoel meer wil laten spreken.